PK Strøm AS ble etablert i januar 2004 som en videreføring av PK Strøm Maskin som ble etablert som et enkeltmannsforetak av Pål Kenneth Strøm på 90-tallet.

Pål Kenneth startet sin karriere med en Massey Ferguson 165 som 16 åring, og har siden guttedrømmen vokst til å bli en stor aktør innen bygg- og anleggsbransjen. I 2020 ble sprengnings-selskapet Nitrex en del av PK Strøm AS, i tråd med våre vekstambisjoner.

PKS-konsernet består av rundt 80 dyktige og engasjerte medarbeidere. Vi holder til på Rognan i Saltdal kommune, og vår entreprenørvirksomhet har spisskompetanse som total-leverandør innenfor en rekke bygg-og anleggsprosjekter.

Vi har fra starten opparbeidet oss fornøyde kunder og samarbeidspartnere fra våre mange gjennomførte prosjekter. Vi er stolte av et hvert prosjekt som er levert til kunde, og anerkjenner verdien av kvaliteten på leveransen. Derfor har vi i 2021 blitt ISO-sertifisert i standaren 9001 (Kvalitet) og 1400 (Miljø), noe som har vert viktig for oss for å synliggjøre de krav vi stiller til oss selv. Vi er også sentralt godkjent i tiltaksklasse 3 på flere områder, som et resultat av god faglig kompetanse, kvalitet og seriøsitet i leveransene våre.

Miljø, kvalitet og seriøsitet gjenspeiler seg også i våre moderne maskinpark som tilfredsstiller våre ansatte og kunders krav og forventninger til utstyr og teknologi.